MPB10-SL2P-HFN-B7 10 mm vergrendeling of handhaving IP65 waterdichte metalen drukknopschakelaars

MPB10-SL2P-HFN-B7 10 mm vergrendeling of handhaving IP65 waterdichte metalen drukknopschakelaars

Productparameter: Productafmetingen: verpakking GG-amp; Verzending: verpakking: standaard geëxporteerde doos. Levering: DHL, UPS, TNT enz. Of als uw verzoek. Voordelen: 1. ongeveer 10 jaar ervaring voor onderzoek en ontwikkeling van schakelaars om toe te passen op de eisen van onze oude en nieuwe klanten. En officieel gevonden in 2012 ...

Productdetails

Productparameter:

Uitgesneden gat:

ϕ10 mm

Merk:

TOPSHALL

Modelreeks:

MPB10-SL2P-HFN-B7

Veiligheidsgoedkeuring:

CE en ROHS

Beoordeling:

2A/250V

Knop en hoesje:

Messing / SUS zwart enz

Knopfunctie:

Tijdelijk / vergrendeld

Baseren:

PA66

Knoopvorm:

Plat / hoog plat

Contact:

Zilver legering

Knop kleur:

Kan aanpassen

Mechanische levensduur:

500000 cycli

Knop led type:

Geen

Diëlektrische levensduur:

200000 cycli

Knop led kleur:

Geen

Stel temperatuur in werking:

˗20-85℃

Led lamp volt:

Geen

Moer koppel:

5-14 Nm

Levensduur lamp:

Geen

Werkslag:

2,0 mm ± 0,3 mm

Schakelaansluitingen:

2pins met 1NO

Contactweerstand:

50mΩ Max

Beschermingsniveau:

IP65 IK08

Isolatieweerstand:

1000mΩ Max

Bedrijfsdruk:

500 gf ± 100 gf

Diëlektrische sterkte:

2000VAC 1Am van 1 minuut


Maintain Pushbutton Switch.jpg

Waterproof Pushbutton Switch.jpg

Productafmetingen:

Metal Pushbutton

De metalen drukknop heeft de lineaire schakelaars in een breed scala van elektronische producten snel vervangen vanwege hun miniaturisatie, lichtgewicht, breed ingangsspanningsbereik en laag warmteverbruik, evenals de vraag naar lichte en kleine elektronische producten.

Bovendien is de hoge frequentie van de metalen drukknop de richting waarin deze wordt ontwikkeld. De hoge frequenties hebben de omvang van de metalen drukknop verkleind en de metalen drukknop in een meer algemene toepassingscategorie geplaatst, vooral in de hightech-categorie, en hebben de metalen drukknop gepromoot. De voortgang van de ontwikkeling van het project is in de richting van licht, klein, dun, laag geluidsniveau, hoge betrouwbaarheid en anti-intimidatie die de groeisnelheid van twee cijfers per jaar overtreft. De metalen drukknop is nu modulair gemaakt en de ontwerptechnologie en productietechnologie zijn volwassen en gestandaardiseerd in binnen- en buitenland en hebben de herkenning van gebruikers verloren. Vanwege zijn eigen kenmerken heeft de metalen drukknop meer moeilijkheden ondervonden bij het modularisatieproces. Complexe problemen op het gebied van technologie en procesproductie. Daarnaast is de ontwikkeling en toepassing van de metalen drukknop van groot belang voor het verspillen van energie, het verspillen van middelen en het beschermen van het milieu.

Met de ontwikkeling en innovatie van vermogenselektronica-technologie is ook de technologie van Metal Push Button continu aan het vernieuwen, wat een brede ruimte biedt voor ontwikkeling van de Metal Push button. Innovatieve technologie vindt belangrijke waarden uit voor sleutelschakelaars die stroom verspillen!


Verpakking& Verzending:

Verpakkingen: standaard geëxporteerde doos.

Levering: DHL, UPS, TNT enz. Of als uw verzoek.

Ik moet je zeggen, beste klanten
Ten eerste, wens u een prettige winkelervaring en een veilig gevoel tijdens het zoeken naar de producten die u nodig heeft. Ons bedrijf zal samen met u de beste service en kwaliteit bieden. Eerlijk gezegd heeft ons bedrijf meer dan tien jaar productieve ervaringen opgedaan.

Precies, we hebben het geavanceerde techniekapparaat en professionele werknemers, ze zijn ijverig, verantwoordelijk en hebben veel hoogwaardige producten gemaakt. We kijken uit naar uw volgende komst!

★ Voor meer, Pls verwijzen naar de linkwww.topshall-switch.com

TOPSHALL, bekend als een van de bekende merken van schakelaars, is een van de professionele mpb10-sl2p-hfn-b7 10 mm vergrendeling of handhaving van ip65 waterdichte fabrikanten en leveranciers van metalen drukknopschakelaars in China. Wij heten u van harte welkom bij groothandelskwaliteit en standaardschakelaars gemaakt in China op voorraad bij onze fabriek, en het gratis monster wordt ook aangeboden.

Een paar:MPB10-R2P-HFN-B7 10 mm 2-pins met hoge platte knop reset kortstondige metalen drukknopschakelaars Volgende:MPB10-R3P-FN-B7 10mm Waterproof Miniatuur 1NO1NC Reset Metal Push switches Kortstondig met 3pins

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk