Informatie

TOPSHALL houdt zich voornamelijk bezig met het onderzoek, de productie en de verkoop van elektronische en elektrische componenten producten die met inbegrip van switch series, drukknop serie, socket serie, lamp serie en op het gebied van huishoudelijke apparaten, digitale producten, computers en computer randapparatuur, communicatie-terminal apparatuur, draad-harnas en kabels, elektrische accessoires, isolatiematerialen, PCB en PCBA boards, hardware producten etc., streven we ernaar om de ontwikkeling en productie van gediversifieerde slimme producten te realiseren met de tijd. Tegelijkertijd bieden we gerelateerde ODM- en OEM-samenwerkingsoplossingen om een reeks processen op te slaan en goedaardige waarde te creëren voor klanten


Onze producten zijn goed verkocht over de hele wereld en hebben een breed scala aan toepassingen, Daarom, Verkregen het vertrouwen en de gunst van klanten.

Ons team blijft groeien en innoveren in onderzoeksontwikkeling en -productie, zodat de import en export van goederen en technologie aan internationale normen kan voldoen.

In kwaliteit, Ons team Continu te verbeteren en moet strikt worden gecontroleerd elke link om beter en beter te doen.

In de verkoop, Het is uitgerust met professionele verkoopmedewerkers om te communiceren met klanten online en offline. Zodat onze professionele kennis om het doel van het geruststellen van klanten te bereiken.

 

Ons team zal blijven werken om hard te werken om te innoveren en een meer uitstekend doel in kwaliteit, service, efficiëntie en vraag te bereiken.

★Onderdelen van de fabriek:

Parts of factory.jpg

★Betalingsvoorwaarden:TT, Paypal, western union etc

★Verzend - en leveringsmethode:

DHL, FEDEX, TNT, EMS, UPS of uw vragen

shipping and delivery method.jpg

★Relatieve certificeringen:

Certifications.jpg